Αποκάλυψη: Οι ύποπτοι για τη ληστεία στην Μητροπόλεως
Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ
Το ενδεχόμενο εμπλοκής αντιεξουσιαστή που είχε συλληφθεί προ μερικών ετών για κατοχή οπλοστασίου στην Αθήνα και για ληστρικές επιθέσεις σε άλλες περιοχές της χώρας, εξετάζει- σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος – η ΕΛ.ΑΣ ως έναν από τους δράστες στην σημερινή ληστεία Τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως.
Ο εν λόγω ύποπτος είχε παραβιάσει άδεια από φυλακές. Συνεργός του εξετάζεται αν είναι ποινικός που είχε γνωρίσει στις φυλακές. Το ίδιο δίδυμο ληστών έχει πραγματοποιήσει και άλλες τρεις ληστρικές επιθέσεις σε τράπεζες στο Κουκάκι, στη Ν. Ιωνία και αλλού.
Εφεραν βαρύ οπλισμό
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ληστές, που έφεραν πάνω τους βαρύ οπλισμό και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως 53.
Όπως μεταδίδει το MEGA, ο ένας κρατούσε ένα πιστόλι και ο δεύτερος καλάσνικοφ.
Μετά την εισβολή τους, απείλησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες που ήταν στο σημείο εκείνη την ώρα και κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στη συνέχεια, με τα όπλα στα χέρια και σημαδεύοντας πελάτες και υπαλλήλους, βγήκαν από την τράπεζα, κινήθηκαν πεζή μέχρι την πλατεία του Μοναστηρακίου και μετά εξαφανίστηκαν.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-128x85.jpg)
























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442