Ευχάριστα ήταν τα νέα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακό για τον Τόμας Βάτσλικ, καθώς όπως αποδείχθηκε, ο Τσέχος τερματοφύλακας απέφυγε τα χειρότερα από τον τραυματισμό του απέναντι στο Βέλγιο και υπέστη μία κάκωση στο δεξί πόδι.
Στόχος των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά, είναι ο Βάτσλικ να είναι 100% έτοιμος για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League απέναντι στην Άντβερπ. Ωστόσο δεν είναι απίθανη η συμμετοχή του και στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Ατρόμητο (12/9)!
Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, καθώς αυτό αναμένεται να συμβεί την Παρασκευή.
Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν θα «τρέξουν» τον Τσέχο και σε περίπτωση που κριθεί ανέτοιμος, τότε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα καθίσει κάτω από την εστία απέναντι στους Περιστεριώτες.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.