Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Σήμερα Τετάρτη (08-09-2021) τοπικά ισχυρές βροχές προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τα δυτικά τμήματα της Κρήτης και πιθανώς στην κεντρική Μακεδονία, ενώ στη δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν και καταιγίδες που πρόσκαιρα θα είναι έντονες.
Αύριο Πέμπτη (09-09-21) τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τις βραδινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας