Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρωταθλήτρια κόσμου σε κρίση

Η πρωταθλήτρια κόσμου σε κρίση

Η Γαλλία δίνει συνέχεια στο πολύ κακό Euro που είχε και δε μοιάζει σε καμία περίπτωση με την πρωταθλήτρια κόσμου που είδε ο πλανήτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Για ακόμη ένα παιχνίδι, η Γαλλία δεν κατάφερε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με τη νίκη. Όπως και με τη Βοσνία, έτσι και με την Ουκρανία, η πρωταθλήτρια κόσμου δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και το «τρίποντο» για τους ομίλους των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Μία ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει εκείνη που είδε και θαύμασε ολόκληρος ο πλανήτης στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018. Ποδοσφαιριστές που δείχνουν κουρασμένοι και… χορτασμένοι από την επιτυχία του 2018 και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Γαλλία έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς να νικήσει ή να ηττηθεί, καθώς και στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια είχε μείνει ισόπαλη με την αντίπαλη της ομάδα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Παράλληλα, αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη φορά που η Γαλλία δέχτηκε πρώτη γκολ στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας την επίδοση που είχε το 2010 με τον Ντομενέκ στον πάγκο.

Οι «τρικολόρ» είχαν ένα κακό Euro, στο οποίο είπαν «αντίο» πολύ νωρίς, βλέποντας την Ελβετία να την αφήνει εκτός από τους «16» της διοργάνωσης, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, όπου ο Κίλιαν Εμπαπέ αποδείχτηκε ο μοιραίος της υπόθεσης.

Η Γαλλία «τρέχει» ένα αρνητικό σερί, πέντε παιχνιδιών χωρίς νίκη και δείχνει να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία αγωνιστική κρίση. Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν βρίσκει λύσεις και οι ποδοσφαιριστές του μοιάζουν πολλές φορές σαν χαμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι με τους Ουκρανούς, δεν ήταν τόσο κακό για τη Γαλλία, καθώς η ομάδα του Ντεσάν ήταν κυρίαρχη και είχε τις ευκαιρίες της για το «τρίποντο», ωστόσο απέδειξε και πάλι πως δεν υπάρχει μία ισορροπία και σταθερότητα στο παιχνίδι της, καθώς πέρα από τη μεγάλη κατοχή και τις πολλές φάσεις, είχε επίσης και πολλά λάθη, από όπου και προήλθε το γκολ των γηπεδούχων.

Παράλληλα, αυτό ήταν ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο η Γαλλία δεν έδειξε εκτελεστική δεινότητα, καθώς συνολικά σπατάλησε 16 ευκαιρίες, βρίσκοντας στόχο μόλις στις 5 εξ αυτών.

Αυτή τη στιγμή, η πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία, μοιάζει να βρίσκεται σε κρίση και να είναι «άρρωστη». Ο Ντιντιέ Ντεσάν καλείται να βρει λύσεις σύντομα, ώστε να βγάλει την ομάδα του από το… σκοτάδι και να σώσει παράλληλα τη δικιά του θέση… Πριν φωνάξουν «παρών» και πάλι τα δημοσιεύματα που θέλουν συνεχώς κοντά στον πάγκο των «τρικολόρ» τον Ζινεντίν Ζιντάν…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024