Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς για τη ρεβάνς του Γ’ προκριματικού γύρου του Champions League, έγιναν γνωστές λίγη ώρα πριν τη σέντρα.
Ο Πορτογάλος παρατάσσει τους «ερυθρολεύκους» με σύστημα 4-3-3.
Στην εστία αρχίζει ο Τζολάκης, στο κέντρο της άμυνας οι Σεμέδο και Μπα, δεξιός μπακ είναι ο Ανδρούτσος και αριστερός μπακ είναι ο Ρέαμπτσιουκ.
Στη μεσαία γραμμή παίζει η τριάδων των Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Καμαρά.
Στην επίθεση οι Μασούρας και Βρουσάι θα κινηθούν στα άκρα και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.
Η παρουσία του Βρουσάι στο αρχικό σχήμα είναι η έκπληξη που επιφύλαξε ο Μαρτίνς, αφού η αναμενόμενη λύση ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, που τελικά έμεινε στον πάγκο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.