«Στην ορεινή περιοχή της Δεσφίνας εξακολουθεί να καίει μέτωπο της φωτιάς στο δήμο Ανατολικής Μάνης, παρά το γεγονός ότι σήμερα επιχείρησαν εναέρια πυροσβεστικά μέσα», είπε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης.
Επίσης, έχει σημειωθεί αναζωπύρωση κοντά στη μονή Τσίγκου, που βρίσκεται σε ορεινή περιοχή ανάμεσα στην Αρεόπολη και το Γύθειο.
Μάλιστα, όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης, «τόσο στη Δεσφίνα όσο και κοντά στη μονή Τσίγκου βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά σε κατοικημένες περιοχές».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας