Ο Νίκος Παππάς δεν μένει αμέτοχος σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη χώρας μας, με τις φωτιές που έχουν κάψει ένα μεγάλο μέρος της Εύβοιας, αλλά και τις υπόλοιπης Ελλάδας.
Έτσι λοιπόν ο νέος γκαρντ της ΑΕΚ έδειξε το ανθρωπιστικό του πρόσωπο και έχει ριχτεί στη μάχη εναντίων των πυρκαγιών που πλήττουν την περιοχή με σκοπό να βοηθήσει κι εκείνος όπως μπορεί.
Μάλιστα όλα αυτά τα έκανε χωρίς να αναρτήσει κάτι ο ίδιος στους προσωπικούς του λογαριασμούς του στα social media, πηγαίνοντας από την Αθήνα στη Βόρεια Εύβοια, μαζί με κάποιους άλλους εθελοντές ώστε να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς στους Καματριάδες.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!