Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απόγνωση και οργή για τον Ερντογάν - Οι τούρκοι πολίτες ζητούν βοήθεια από το εξωτερικό

Απόγνωση και οργή για τον Ερντογάν – Οι τούρκοι πολίτες ζητούν βοήθεια από το εξωτερικό

Η ανικανότητα του τουρκικού κράτους εξοργίζει τους πολίτες, οι οποίοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας ταυτόχρονα μέσα από το hashtag #helpturkey βοήθεια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Απόγνωση και οργή προκαλούν στους τούρκους πολίτες οι πρωτοφανείς και ανυπολόγιστες καταστροφές από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που μαίνονται εδώ και μέρες στην Τουρκία, με το τουρκικό κράτος να εμφανίζεται απροετοίμαστο και ανίκανο να τις αντιμετωπίσει.

«Βοηθήστε την Τουρκία»

Η ανικανότητα του τουρκικού κράτους εξοργίζει τους πολίτες, οι οποίοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας ταυτόχρονα μέσα από το hashtag #helpturkey βοήθεια από τον υπόλοιπο κόσμο.

«Οι περισσότερες περιοχές της χώρας μας καίγονται την τελευταία εβδομάδα. Και η υπέροχη κυβέρνησή μας δεν κάνει σχεδόν τίποτα, γι ‘αυτό ζητάμε βοήθεια. Αν το βλέπετε διαδώστε αυτό το μήνυμα γιατί δυστυχώς το μόνο που μπορώ να κάνω αυτήν τη στιγμή είναι να το αναρτήσω. Παρακαλώ βοηθήστε μας»

«Καλώ όλες τις χώρες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Πεθαίνουμε και καταστρεφόμαστε από τις συνολικά 112 πυρκαγιές. Αυτές που δεν μπορούμε να σταματήσουμε εξακολουθούν να είναι τόσο ισχυρές. Δεν έχουμε αρκετά πυροσβεστικά αεροσκάφη για να το σταματήσουμε. Χάσαμε 8 ανθρώπους, τόσα πολλά ζώα και τα δάση μας ..»

«Αυτές οι εικόνες δείχνουν πόσο μεγάλη είναι η φωτιά. Ο θεός να μας βοηθήσει. Αυτά τα προβλήματα δεν λύνονται με διανομή τσαγιού».

«Δεν έχουμε αρκετά πυροσβεστικά αεροπλάνα να το σταματήσουμε αυτό».

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί»

«Αν δεν χρειαζόμαστε βοήθεια, εξηγήστε μου τι χρειαζόμαστε για να σβήσουμε τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα; Ισως κάποια αεροπλάνα που δεν μας στέλνει η κυβέρνησή μας; Η Τουρκία καίγεται για μέρες και η κυβέρνηση παρακολουθεί!».

«Είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά μόνο tweet και να ζητήσουμε βοήθεια παρακαλώ βοηθήστε μας»

«Αυτό είναι το Μπόντρουμ. Το μοιράζομαι γιατί νιώθω αβοήθητος. Η κυβέρνηση μοιάζει να έχει χάσει τον έλεγχο και η «υπερηφάνεια τους» δεν τους επιτρέπει να το παραδεχθούν. Ισως οι ξένοι φίλοι να προσφέρουν στους δήμους της αντιπολίτευσης κάποια βοήθεια, ιδεωδώς αεροπλάνα; Θα πουν ναι».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024