Η Ρεάλ Μαδρίτης λέει για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι «όχι» στις μεταγραφές.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ άφησε να εννοηθεί ότι δε θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ της Βασίλισσας.
Μέχρι στιγμής οι Μερένγκες έχουν προχωρήσει στην απόκτηση, ως ελεύθερου, του Νταβίντ Αλάμπα, ενώ από δανεισμό έχουν επιστρέψει οι Έντεγκαρντ, Θεμπάγιος και Μπέιλ.
Στο πεδίο των αποχωρήσεων ξεχωρίζει φυσικά ο Σέρχιο Ράμος, που άφησε τη Ρεάλ έπειτα από 16 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ενώ διαφορετικό δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ραφαέλ Βαράν.
Έτσι, ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να προσδοκά σε κάποια απόκτηση ποδοσφαιριστή, με εξαίρεση έναν που αποτελεί το διακαή πόθο της διοίκησης των Μαδριλένων.
Πρόκειται φυσικά για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να φύγει από την Παρί, ακόμα και αυτό το καλοκαίρι.
Το συμβόλαιο του Γάλλου εκπνέει το 2022, με τους Παριζιάνους να του έχουν παρουσιάσει αρκετές προτάσεις ανανέωσης, αλλά ο 22χρονος αρνείται πεισματικά να βάλει την υπογραφή του σε κάποια από αυτές.
Όσο λοιπόν συνεχίζεται η αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Εμπαπέ στην Παρί, η Ρεάλ Μαδρίτης δε σταματά να ελπίζει πως θα καταφέρει να τον φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα ακόμη και στις 31 Αυγούστου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.
Το μήνυμα της επόμενης μέρας αλλά και της επόμενης... σεζόν, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λεβερκούζεν.