Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι: Παραχωρεί τον Βέρνερ για να πάρει τον Χάαλαντ

Τσέλσι: Παραχωρεί τον Βέρνερ για να πάρει τον Χάαλαντ

Μετά την πρώτη πρόταση για τον Χάαλαντ που απέρριψε η Ντόρτμουντ, η Τσέλσι φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Τίμο Βέρνερ στους Βεστφαλούς, προκειμένου να κάνει δικό της από φέτος το νορβηγό στράικερ

Δε θα παρατήσει εύκολα την περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ η Τσέλσι, καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Τίμο Βέρνερ για χατίρι του νεαρού νορβηγού σούπερ σταρ.

Παρά την πρώτη απόρριψη της Ντόρτμουντ στην πρόταση της Τσέλσι, η οποία θυμίζουμε πως, πέρα από το οικονομικό αντάλλαγμα, περιελάμβανε και την παραχώρηση ενός εκ των Τάμι Έιμπρχαμ και Κάλουμ Χάντσον Οντόι, οι Μπλε φαίνονται να είναι έτοιμοι να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Αφού, λοιπόν, οι Βεστφαλοί δεν ικανοποιήθηκαν με τους δύο άγγλους νεαρούς μεσοεπιθετικούς, η Daily Mail αναφέρει πως οι Λονδρέζοι σκέφτονται να συμπεριλάβουν στην πρότασή τους τον Τίμο Βέρνερ.

Φυσικά, αντιλαμβάνεται κανείς πως η αξία του Βέρνερ είναι μεγάλη, παρά την πρώτη μέτρια σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι.

Αν πραγματοποιηθεί το deal αυτό, θα σημάνει και την αποχώρησή του από το «Στάμφορντ Μπριτζ» μόλις ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του με 60 εκατ. ευρώ από τη Λιψία, κατά τη διάρκεια του οποίου σήκωσε το Champions League.

Οι προσωπικές του επιδόσεις φυσικά δε μάγεψαν (μόλις 12 γκολ σε 52 αγώνες, με 17 ασίστ), η νέα σεζόν όμως αναμένεται διαφορετική για το γερμανό επιθετικό είτε αυτή τον βρει στο Λονδίνο είτε στο Ντόρτμουντ.

Από την πλευρά της Ντόρτμουντ, πάντως, γίνεται σαφές ότι ο Χάαλαντ δεν πωλείται το φετινό καλοκαίρι, καθώς μετά τον Σάντσο, που πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να χάσει και έτερο μεγάλο αστέρι του στην ίδια μεταγραφική περίοδο.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024