Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Meteo: Σε ποιες περιοχές υπάρχει υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών σήμερα

Meteo: Σε ποιες περιοχές υπάρχει υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών σήμερα

Οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και οι σχετικά υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν σήμερα θα διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα τον κίνδυνο εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών

Αυξημένος θα είναι και σήμερα ο κίνδυνος εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο (εντάσεις 6-7 μποφόρ) και οι σχετικά υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, θα διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα τον κίνδυνο εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο βαθμός επικινδυνότητας εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών με βάση τον Καναδικό πυρομετεωρολογικό δείκτη.

Επισημαίνεται ότι:

  • Πολύ υψηλός υπολογίζεται ο κίνδυνος εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών σε Ανατολική Αττική, Κεντρική και Νότια Εύβοια, Δυτικές Κυκλάδες, Κρήτη, Χίο, και Μυτιλήνη.
  • Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην Ανατολική Αττική, στην Κεντρική Εύβοια, στη Νότια Κρήτη, στη Χίο και Μυτιλήνη όπου η υγρασία της νεκρής καύσιμης ύλης εκτιμάται ότι βρίσκεται σε κρίσιμα χαμηλά επίπεδα.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024