Δεν είναι μυστικό πως ο Βασίλης Σπανούλης ήταν και συνεχίζει να είναι το είδωλο του Λούκα Ντόντσιτς.
Του νεαρού σλοβένου γκαρντ που έχει εκτοξευτεί και έχει μετατραπεί σε έναν σούπερ σταρ στο μαγικό κόσμο του NBA.
Ο Ντόντσιτς πάντως δε χάνει ευκαιρία να μιλάει για τον Kill Bill.
Έτσι, ακόμη μια φορά στάθηκε στο θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και, με αφορμή την απόσυρση του έλληνα γκαρντ από την ενεργό δράση, τόνισε ξανά πως ο Σπανούλης είναι το είδωλό του.
«Ο Σπανούλης είναι το είδωλό μου από όταν ήμουν μικρός. Τον παρακολουθούσα συνέχεια. Στενοχωρήθηκα με την απόφασή του να αποσυρθεί. Είναι ο λόγος που φοράω το νούμερο επτά στη φανέλα. Φέτος δεν μπορούσα να έχω το «7» γιατί ήταν πιασμένο, επομένως πήρα το «77». Ήταν πολύ σημαντικός παίκτης για εμένα» ανέφερε ο μεγάλος άσος των Μάβερικς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Σλοβενίας με την Ανγκόλα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.