ην Πέγκυ Ζήνα συνάντησε από το Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησαν και για τις δυσκολίες της καραντίνας.
«Στο σπίτι είναι βαρύ γιατί νιώθεις ότι ξαφνικά δεν είσαι χρήσιμος. Αισθανθήκαμε λίγο περίεργα. Ευτυχώς είχα όμορφη οικογένεια φτιάξει, οπότε μπόρεσα και το ξεπέρασα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.
Για την κόρη της, η Πέγκυ Ζήνα είπε χαρακτηριστικά: «Ό,τι απαγόρευα στην Ηλέκτρα, ξαφνικά έγινε καθημερινότητα. Και τραγουδάει και χορεύει, όπως όλα τα χαριτωμένα κοριτσάκια της ηλικίας της. όταν τραγουδάει για την χορωδία φυσικά και μπαίνω στη διαδικασία να τη συμβουλεύσω, όταν τραγουδάει για το κέφι της μόνο την καμαρώνω».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας