Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται η ΑΕΚ, καθώς αφού ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο στον Βόλο, ετοιμάζεται για το… κυρίως γεύμα που θα γίνει στην Ολλανδία.
Η αποστολή της «Ένωσης» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αναχώρησε για την Ολλανδία. Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κάνουν την προετοιμασία τους στο προπονητικό κέντρο «Burgh-Haamstede», πριν ξεκινήσουν τα δυνατά «τεστ» που έχει κλείσει η ομάδα.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μήτογλου, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Παρράς, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.