Ουκρανία και Αυστρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους (19:00) για την τρίτη και καθοριστική αγωνιστική του 3ου ομίλου του Euro 2020, με τους δύο προπονητές να ανακοινώνουν τις ενδεκάδες των ομάδων τους.
Οι δύο ομάδες βρίσκονται αυτή τη στιγμή με 3 βαθμούς και ίδια διαφορά τερμάτων, ωστόσο οι Ουκρανοί υπερτερούν διότι έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να παίξουν και για την ισοπαλία.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.