Η πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία… κόλλησε στη Βουδαπέστη, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Ουγγαρία και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση της στους «16» του Euro, πηγαίνοντας έτσι στον… τελικό πρωτιάς με την Πορτογαλία.
Μία αναμέτρηση, την οποία ωστόσο ο Αντουάν Γκριεζμάν θα τη θυμάται για πολλά χρόνια. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που έσωσε τον βαθμό για τη Γαλλία με το γκολ του, με το οποίο κατάφερε να γράψει ιστορία.
Συγκεκριμένα, με το τέρμα αυτό, ο Γκριεζμάν έφτασε τα 7 γκολ σε όλα τα Euro που έχει αγωνιστεί και ανέβηκε στην τρίτη θέση της λίστας των σκόρερ, βλέποντας πλέον μπροστά του μόνο τους Κριστιάνο Ρονάλντο (11) και Μισέλ Πλατινί (9).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.