Φυλάκιση 12 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε πρώην αντιδήμαρχο Σερρών για τον θάνατο 75χρονου, που τραυματίστηκε στο κεφάλι από πτώση κλαδιού που έκοψε συνεργείο του δήμου.
Η οικογένεια έχει ήδη δικαιωθεί στα Διοικητικά δικαστήρια που έκριναν ότι είχε ευθύνη ο δήμος.
Συγκεκριμένα το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης, με την υπ’ αριθμ. 204/2021 απόφαση του, επέβαλε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον Δήμο Σερρών να καταβάλει ποσό συνολικής αποζημίωσης, ύψους 135.000 ευρώ, στους συγγενείς του άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ένα κλαδί δέντρου τον χτύπησε στο κεφάλι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.