Κυριακή στις 16:00 ο μεγάλος τελικός του Τσιτσιπά
Την Κυριακή στις 16:00 όλη η Ελλάδα θα παρακολουθήσει τη μεγάλη στιγμή του Στέφανου Τσιτσιπά.
Ο σπουδαίος αγώνα θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι. Ο αντίπαλός του θα είναι ο νικητής της τιτανομαχίας ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ράφα Ναδάλ.
Η πιο μεγάλη ώρα έρχεται το μεσημέρι της Κυριακής. Μεθαύριο, Κυριακή 13 Ιουνίου, στις 4 το μεσημέρι θα αρχίσει ο μεγάλος τελικός του Roland Garros με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται ήδη εκεί.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την καριέρα του το γαλλικό major, μετά τη μεγάλη του νίκη με 3-2 στον ημιτελικό με τον Ζβέρεφ.
Στον τελικό της Κυριακής θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ναδάλ ή Τζόκοβιτς, οι οποίοι αγωνίζονται αυτή την ώρα για μια θέση στον μεγάλο τελικό.
Πηγή: to10.gr
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442