Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε ο πρώτος Έλληνας που φτάνει σε τελικό Grand Slam και ο Λευτέρης Αυγενάκης έσπευσε να τον συγχαρεί για την επιτυχία του.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τόνισε πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη στιγμή στο ελληνικό τένις και επισήμανε πως όλη η Ελλάδα είναι δίπλα του.
«Η μεγαλύτερη επιτυχία του παγκόσμιου Στέφανου Τσιτσιπά & η πιο ιστορική ημέρα του ελληνικού τένις. Τελικός Grand Slam, τελικός στο Roland Garros Συγχαρητήρια, Στέφανε! Παίζουμε όλοι μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.