Κοροναϊός: «Φρένο» στα SMS που ακυρώνουν το εμβόλιο για όσους νόσησαν – Τι πρέπει να κάνουν
Ένα μικρό αλαλούμ έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με τον εμβολιασμό των ανθρώπων που έχουν νοσήσει από κοροναϊό. Αυτό διότι ενώ κάποιοι στις αρχές είχαν λάβει ακυρωτικά μηνύματα στη συνέχεια η διαδικασία αυτή σταμάτησε, με την εν λόγω ομάδα πολιτών να αναρωτιέται εάν πρέπει να εμβολιαστεί
Ένα μικρό αλαλούμ έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με τον εμβολιασμό των ανθρώπων που έχουν νοσήσει από κοροναϊό. Αυτό διότι ενώ κάποιοι στις αρχές είχαν λάβει ακυρωτικά μηνύματα στη συνέχεια η διαδικασία αυτή σταμάτησε, με την εν λόγω ομάδα πολιτών να αναρωτιέται εάν πρέπει να εμβολιαστεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, αν κάποιοι έλαβαν τα ακυρωτικά μηνύματα που είχε εξαγγείλει ο γγ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους, εξαιτίας δυσλειτουργίας του συστήματος που σχετίζεται και με το Πράσινο Πιστοποιητικό αυτή η πρακτική σταμάτησε.
Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, αυτούς που έχουν νοσήσει δεν τους μπλοκάρει αυτόματα ούτε το σύστημα του embolio.gov.gr. Κάτι που σημαίνει ότι μπορούν και εκείνοι να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό.
Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να δίνει ο γιατρός κάθε ασθενή, ο οποίος θα τον ενημερώσει αν χρειάζεται να εμβολιαστεί ή όχι γιατί κατά μεγάλο μέρος αυτό εξαρτάται από το ακριβές χρονικό πλαίσιο που νόσησε ο καθένας.
- Πέθανε ο ηθοποιός Πατ Φιν: Γνωστός από τα Φιλαράκια και το Seinfeld
- Airbnb: Νέα άνοδος για τον αριθμό των καταλυμάτων τον μήνα Νοέμβριο
- Γουίντχορστ: «Είμαι σκεπτικός για το αν έχει επιτυχία το NBA Europe, θα ήθελα να γίνει σε συνεργασία με τη Euroleague» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]
- Τουρκία: Στα χέρια της αστυνομίας 115 μέλη του ISIS – Σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη
- Ένας… πολύ Ψυχρός Πόλεμος – Η Αρκτική ως το επόμενο πιο «θερμό» μέτωπο του πλανήτη
- Η επιστήμη ξέρει πόσα κιλά παίρνουμε μέσα στις γιορτές
- Gen Z: Οι εργαζόμενοι προσδοκούν ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής μέσω ΑΙ – Τα αφεντικά όμως διαφωνούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)











![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-132x85.jpg)
![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442