Τουρκία: Νέα «πυρά» Πεκέρ κατά Ερντογάν – «Μαζί στέλναμε όπλα και drones στη Συρία»
Νέα εμφάνιση μέσω βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram έκανε ο γνωστός πλέον αρχιμαφιόζος στην Τουρκία, ο οποίος αυτή την φορά έστρεψε τα βέλη του κατά του Τούρκου Προέδρου.
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, μετά τις καθημερινές αποκαλύψεις του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ.
Νέα εμφάνιση μέσω βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram έκανε ο γνωστός πλέον αρχιμαφιόζος στην Τουρκία, ο οποίος αυτή την φορά έστρεψε τα βέλη του κατά του Τούρκου Προέδρου.
Όπως ο ίδιος λέει είχε συνεργασία στο παρελθόν με το τουρκικό κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες προκειμένου να στέλνει όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Συρία. «Και δικές μου νταλίκες με όπλα κατέληγαν στην Αλ- Νούσρα» δηλώνει αναφερόμενος στην οργάνωση, που σύμφωνα με τις ΗΠΑ, σχετίζεται άμεσα με την Αλ- Κάιντα.
Όπως αναφέρει μάλιστα η Αλ- Νούσρα δημιουργούσε βίντεο στα οποία ευχαριστούσε τόσο τον ίδιο όσο και την Τουρκία για τα όπλα που τους προμήθευαν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας