Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του αρχιμαφιόζου Πεκέρ

Τουρκία: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του αρχιμαφιόζου Πεκέρ

Την εξέλιξη είχε προαναγγείλλει  ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ, εξέδωσε η Εισαγγελία της Άγκυρας, όπως μεταδίδουν με έκτακτες ανταποκρίσεις τους τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Πεκέρ τις τελευταίες ημέρες έχει μπει «στο μάτι» των τουρκικών αρχών, καθώς με σειρά βίντεο, καταγγέλλει για διαφθορά πρώην και νυν Τούρκους αξιωματούχους.

Την εξέλιξη είχε προαναγγείλλει  ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος χθες μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, είπε ότι στόχος των βίντεο ήταν να βλάψουν την Τουρκία και έκανε λόγο για «κυνήγι» των εγκληματιών.

«Η κυβέρνηση θα κυνηγούσε εγκληματίες οργανωμένου εγκλήματος σε όλο τον κόσμο, θα τους φέρει σπίτι και θα τους παραδώσει στο νόμο» είχε πει ο τούρκος πρόεδρος.

«Θα γίνω ο μεγαλύτερος διάβολος»

Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση Ερντογάν, ο αρχηγός της τουρκικής μαφίας, γράφοντας χθες το απόγευμα στο twitter, έστειλε κάποια μηνύματα, που θεωρήθηκαν απάντηση στον τούρκο πρόεδρο, για τον οποίο έχει δηλώσει «πιστός» του.

Σε ένα από αυτά τα μηνύματα ο Πεκέρ προειδοποιούσε ότι θα μπορούσε να γίνει «ο μεγαλύτερος διάβολος, αν η Άγκυρα καταφύγει σε διαβολικές τακτικές», λέγοντας μάλιστα ότι είναι έτοιμος ακόμη και να δώσει τη ζωή του, αν χρειαστεί.

«Όπως έχω ξαναπεί, ένα σκυλί, που δεν ξέρει πώς να γαβγίζει, θα καλέσει έναν λύκο σπίτι», έγραψε σιβυλλικά ο  Πεκέρ, απειλώντας να αποκαλύψει κι άλλα κυβερνητικά μυστικά.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο  Πεκέρ, κυκλοφόρησε μια σειρά από βίντεο, κατηγορώντας τους αξιωματούχους του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας για διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

Με τα βίντεό του απειλεί τον νυν υπουργό Εσωτερικών, εμπλέκει σε εμπόριο κοκαΐνης την κυβέρνηση της χώρας αλλά και τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ενώ αποκαλύπτει ότι σε πολλές δολοφονίες δημοσιογράφων εμπλέκεται ο πρώην διευθυντής ασφαλείας και υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Αγάρ.

Οι καταγγελίες Πεκέρ, που είναι «εξόριστος» στο Ντουμπάι, σφυροκοπούν την τουρκική κυβέρνηση, αξιοποιούνται από την αντιπολίτευση και συζητούνται έντονα στην κοινή γνώμη, καθώς προσελκύουν δεκάδες εκατομμύρια προβολών.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024