«Κάποια Μέρα»: Το νέο ραδιοφωνικό single της Έλλης Κοκκίνου
Στη νέα της δισκογραφική δουλειά, η Έλλη Κοκκίνου ξεχωρίζει το τραγούδι «Κάποια Μέρα» του αγαπημένου συνθέτη Αντώνη Βαρδή. Το επανηχογραφεί και μας το παρουσιάζει.
Στην πιο καλλιτεχνικά ώριμη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας της, η Έλλη Κοκκίνου εκφράζει ολοκληρωμένα τα «συναισθήματά» της μέσα από τα δέκα ένα-κι-ένα τραγούδια της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες στα δισκοπωλεία και στα ψηφιακά καταστήματα.
H αγαπημένη Έλλη Κοκκίνου ολοκληρώνει το δέκατο album κατά σειρά της καριέρας της με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου», με ένα τραγούδι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας.
Η Έλλη έκανε το ξεκίνημά της στην ελληνική δισκογραφία το 1997 με το τραγούδι «Κάποια Μέρα» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Γιούλας Γεωργίου.
Το 2021 με αίσθημα νοσταλγίας, μπήκε ξανά στο στούντιο και επανηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι, προκειμένου να το ξαναπαρουσιάσει με σύγχρονο ήχο, διατηρώντας πάντα το «ξεχωριστό» ύφος του σπουδαίου δημιουργού.
«Μέσα σε όλα τα καινούρια τραγούδια υπάρχει κάτι ξεχωριστό για εμένα με τεράστια συναισθηματική αξία και πολύ νοσταλγία σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα. “Κάποια Μέρα” του 1997 μπήκα στο στούντιο για να ηχογραφήσω το πρώτο μου τραγούδι με τον Αντώνη Βαρδή σε στίχους Γιούλας Γεωργίου. 23 χρόνια μετά αποφασίσαμε ότι θα πρέπει αυτό το τραγούδι να το επανηχογραφήσω με πολλή αγάπη για να έρθει στο σήμερα, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Βαρδή και την Γιούλα και με χαρά συμφώνησαν μαζί μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό!
Ας τραγουδήσουμε παρέα λοιπόν …»
Το «Κάποια Μέρα» κυκλοφορεί στο YouTube μέσω visualiser που επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.
Το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου «Τα Συναισθήματά Μου» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.
- Συνταγή: Ριζότο με κοτόπουλο και αρακά
- Η Γερμανία δεν ξυπνά από τον ενεργειακό της εφιάλτη
- Γροιλανδία: Όταν η γεωπολιτική περνά μέσα από τους αλγόριθμους
- Ελεγχόμενη έκρηξη σε κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)














































![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442