Γεμάτοι ειδήσεις ήταν σήμερα οι «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι από τον Νίκο Κωνσταντινίδη και τον Μένιο Φουρθιώτη, δημιούργησαν νέα στήλη «Πώς θα ήταν η καραντίνα επί ΠΑΣΟΚ» ενώ αναζήτησαν το κουλουράκι του Άκη Παυλόπουλου μαζί με τον Ντόρα Κουτροκόη.
Στο γκάλοπ της ημέρας ο Γιάννης Λαγός. «Με ποιον συγκρατούμενο να είναι στο ίδιος κελί ο Γιάννης Λαγός; Με τον Μένιο ή με τον Φουρθιώτη;». Νικητής του γκάλοπ με δύο μόλις ψήφους παραπάνω ο Μένιος.
Ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε καψόνια στους αστυνομικούς και ο Αντώνης Κανάκης συμβούλευσε τους επίδοξους αστυνομικούς!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.