House of Fame: Ο Φοίβος πάγωσε την Χρύσα Μαλακόζη – «Μήπως είσαι στις μέρες σου;»
H ατάκα του Φοίβου που πάγωσε στο House of fame τόσο την Χρύσα Μαλακόζη όσο και την παρουσιάστρια Ελένη Φουρέιρα
Στη σκηνή του House of fame ανέβηκε ξανά η Χρύσα Μαλακόζη, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να ερμηνεύσει το κομμάτι «Γλύκα, γλύκα γλυκιά μου».
Αν και η νεαρή σπουδάστρια της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερο της εαυτό, η κριτική επιτροπή εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αυστηρή απέναντι της.
Ένα σχόλιο του Φοίβου, ωστόσο, έμοιαζε αρκετό για να παγώσει τόσο την Χρύσα Μαλακόζη όσο και την παρουσιάστρια του House of fame, Ελένη Φουρέιρα.
Ειδικότερα, όταν ο Φοίβος πήρε τον λόγο, σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Τι έπαθες; Γιατί; Εσύ δεν είχες ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Και ήταν συνεχόμενο. Δηλαδή σαν να… μήπως είσαι στις μέρες σου; Δεν ξέρω».
«Είμαι! Να το πω και αυτό» απάντησε αυθόρμητα, με μουδιασμένο χαμόγελο, η Χρύσα Μαλακόζη. «Φοίβο μου, ότι είσαι καταπληκτικός το ξέρουμε. Ότι καταλαβαίνεις κιόλας πότε οι γυναίκες μας είμαστε στις μέρες μας και μπορούμε να στονάρουμε, πραγματικά προσκυνώ! Ένα χειροκρότημα, παρακαλώ, για τον Φοίβο» υπογράμμισε η παρουσιάστρια του τάλεντ σόου, Ελένη Φουρέιρα.
Στη συνέχεια, ο Φοίβος πρόσθεσε πως «θα πάρεις δύο παραπάνω βαθμούς γιατί είναι ορισμένες τραγουδίστριες που, όταν έχουν περίοδο, χάνουν πολύ στον τόνο. Δεν είμαι γιατρός να το εξηγήσω. Καλά, άσε την γκρίνια δεν το συζητάμε αυτό. Οπότε είσαι δικαιολογημένη γιατί ήταν συνεχόμενο αυτό, Χρύσα».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
- «Μας παίζουν και μας κοροϊδεύουν»: Σφοδρές αντιδράσεις στη Σίφνο που μένει χωρίς παιδίατρο
- Λέσβος: Αναπτυξιακή αγωνία
- Ισπανία: Οι τελευταίες στιγμές της 25χρονης που πέθανε με ευθανασία έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- Μέση Ανατολή: Χερσαία επίθεση στο Λίβανο ετοιμάζει το Ισραήλ με τον Νετανιάχου να δείχνει ξανά την Χεζμπολάχ
- Εθνική Ελλάδας: Δυνατό φιλικό στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Παραγουάη
- Κατώτατος μισθός: Υπολείπεται του ορίου αξιοπρεπούς διαβίωσης – Τι δηλώνουν οικονομολόγοι
- Η ευλογιά των αιγοπροβάτων χτυπά τη… φέτα – Μείωση παραγωγής κατά 15.000 τόνους
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/3): Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-Μονακό και Εθνική Ελλάδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/bangkit-prayogi-bcMjZd0BzQk-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442