Για τον επόμενο στόχο που είναι το Λιγκ Καπ μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής, μετά την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα του, ενώ δεν έδωσε απάντηση για το αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Χαιρόμαστε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το δικαιούμασταν και πάμε να πάρουμε και το Λιγκ Καπ. Η ομάδα μας πέρασε δύσκολα με τον κοροναϊό, αλλά επιστρέψαμε δυναμικά, νικήσαμε τα δύσκολα ματς και πήραμε δίκαια τον τίτλο.
Δεν ξέρω εάν θα σταματήσω την καριέρα μου. Είμαι σε καλή κατάσταση αλλά δεν θέλω να προεξοφλήσω τίποτα»
Η Μπαρτσελόνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έσπευσε να την καθησυχάσει ότι θα προσέξουν τον Λαμίν Γιαμάλ στην εθνική. Πλήγμα η απώλεια του Ραφίνια
Η CAF εξέδωσε και νέα ανακοίνωση για το μείζον θέμα του τελικού Μαρόκο - Σενεγάλη, προαναγγέλλοντας... μεταρρυθμίσεις, κάνοντας την κριτική ακόμη πιο έντονη, την ώρα που οι νικητές (στο γήπεδο), συνεχίζουν να στήνουν γιορτές για τον τίτλο που κατέκτησαν.