Κρήτη : Κρίσιμη η κατάσταση του τρίχρονου αγοριού – Τα νεότερα για την υγεία του
Στη ΜΕΘ της μονάδας Παίδων του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο τρίχρονος που βρέθηκε μέσα σε βαρέλι σε χωριό του Ηρακλείου και δεν ανέπνεε για περισσότερο από δύο ώρες
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη την περιπέτεια του τρίχρονου Ζαχαρία από το Ηράκλειο της Κρήτης. Ο μικρός, που βρέθηκε μέσα σε βαρέλι με νερό και αρχικά θεωρήθηκε νεκρός, μετά από πολύωρες προσπάθειες ανάνηψης, έδειξε σημάδια ζωής και εν τέλει διακομίστηκε και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ της μονάδας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
«Πριν από λίγο, είχα επικοινωνία εκ νέου με τους γιατρούς της ΜΕΘ στη μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται το παιδί, καθώς ενημερώνομαι διαρκώς για το θέμα. Το παιδί είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι αρκετά βαριά, παραμένει διασωληνωμένο και παρακολουθείται συνεχώς από τους υπεύθυνους γιατρούς, παρακολουθούν όλα τα ζωτικά του όργανα, όλες τις αντιδράσεις. Η κατάσταση, όμως, είναι πολύ δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα», δήλωσε στο Newsbomb.gr η διευθύντρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη.
«Αυτό που είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε, είναι πως από την πρώτη στιγμή, από τις 16:17 που έχει καταγραφεί το περιστατικό, και οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και, στη συνέχεια, στο ΕΚΑΒ και στο ΠΑΓΝΗ, έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει για το παιδί. Οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας για δύο ώρες και 45 λεπτά δεν σταμάτησαν να προσπαθούν να επαναφέρουν το παιδί, κάνοντας προσπάθειες για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Στο καρδιογράφημα που έγινε, εντοπίστηκε μια μικρή αντίδραση, ένας καρδιακός παλμός και αμέσως κινήθηκε η διαδικασία για να διακομιστεί το παιδί στο ΠΑΓΝΗ», προσέθεσε.
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές
- Νεκρός ο διάσημος βαρύτονος Τζούμπιλαντ Σάικς μετά από πολλαπλές μαχαιριές – Συνελήφθη ο γιος του για τη δολοφονία του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442