Ρωσίδα κολυμβήτρια συμφωνεί με την απαγόρευση του σεξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η 29χρονη Ολυμπιονίκης στο πρόσθιο που ζει και προπονείται στο Μαλιμπού των ΗΠΑ κατέθεσε τη δική της άποψη σχετικά με τη φημολογούμενη απαγόρευση του σεξ
Η 29χρονη Ολυμπιονίκης στο πρόσθιο που ζει και προπονείται στο Μαλιμπού των ΗΠΑ κατέθεσε τη δική της άποψη σχετικά με τη φημολογούμενη απαγόρευση του σεξ μεταξύ των αθλητών στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
«Περίμενε, είπες θα απαγορεύεται το σεξ; Όπως και πολλοί αθλητές, άλλα πράγματα θα με ενοχλούσαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες», σχολίασε.
Μάλιστα παραδέχτηκε πως η πανδημία του κοροναϊού έχει δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες στην προετοιμασία των αθλητών, δηλώνοντας:
«Είναι κρίμα που δεν θα μπορούμε να πάμε έξω, όμως είναι προτιμότερο να γίνουν έτσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες από το να μη γίνουν καθόλου»
Τέλος υπογράμμισε πως δεν είναι αρνητική στο να εμβολιαστεί με σκοπό την εύρυθμη διεξαγωγή των Αγώνων.
«Δεν ξέρω ακόμα το πώς θα διεξαχθούν οι Αγώνες. Φαντάσου να προετοιμάζεσαι και πριν από τον αγώνα σου εμβολιαστείς και αρρωστήσεις», είπε.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.