Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ρωσίδα κολυμβήτρια συμφωνεί με την απαγόρευση του σεξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η 29χρονη Ολυμπιονίκης στο πρόσθιο που ζει και προπονείται στο Μαλιμπού των ΗΠΑ κατέθεσε τη δική της άποψη σχετικά με τη φημολογούμενη απαγόρευση του σεξ
Η 29χρονη Ολυμπιονίκης στο πρόσθιο που ζει και προπονείται στο Μαλιμπού των ΗΠΑ κατέθεσε τη δική της άποψη σχετικά με τη φημολογούμενη απαγόρευση του σεξ μεταξύ των αθλητών στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
«Περίμενε, είπες θα απαγορεύεται το σεξ; Όπως και πολλοί αθλητές, άλλα πράγματα θα με ενοχλούσαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες», σχολίασε.
Μάλιστα παραδέχτηκε πως η πανδημία του κοροναϊού έχει δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες στην προετοιμασία των αθλητών, δηλώνοντας:
«Είναι κρίμα που δεν θα μπορούμε να πάμε έξω, όμως είναι προτιμότερο να γίνουν έτσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες από το να μη γίνουν καθόλου»
Τέλος υπογράμμισε πως δεν είναι αρνητική στο να εμβολιαστεί με σκοπό την εύρυθμη διεξαγωγή των Αγώνων.
«Δεν ξέρω ακόμα το πώς θα διεξαχθούν οι Αγώνες. Φαντάσου να προετοιμάζεσαι και πριν από τον αγώνα σου εμβολιαστείς και αρρωστήσεις», είπε.
Η ΑΕΚ άντεξε στην παράταση απέναντι στη Άλμπα, τη νίκησε με 93-88 (79-79 κ.α. ) και έφυγε για τους «8» του BCL με πλεονέκτημα έδρας ως πρώτη και αήττητη από τον όμιλό της.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3 HD.