Ο Μάριο Χεζόνια πραγματοποίησε μέσα στην εβδομάδα το ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπαρτσελόνα, στην ήττα των «πράσινων» από τους Καταλανούς.
Παρόλα αυτά ο Κροάτης φόργουορντ ήταν απολαυστικός σε όλη την αναμέτρηση, όντας πρώτος σκόρερ για το σύνολο του Οντέντ Κάτας, και δείχνοντας πως θα βοηθήσει πάρα πολύ το «τριφύλλι» ενόψει της συνέχειας.
Η Euroleague με ένα εντυπωσιακό βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, αποθέωσε τον Χεζόνια για την γεμάτη βραδιά που είχε απέναντι στους «μπλαουγκράνα».
«Ο Μάριο Χεζόνια δεν χρειάστηκε χρόνο για να εντυπωσιάσει στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό», έγραψε χαρακτηριστικά η Euroleague.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.