Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποδεικνύει ότι είναι κολυμβητής παντός καιρού.
Αν και δεν έχει μιλήσει ανοικτά για τη χειμερινή κολύμβηση δείχνει με τις αναρτήσεις του ότι είναι φανατικός χειμερινός κολυμβητής. Έτσι, είχε υποδεχτεί και την Πρωτοχρονιά στη θάλασσα
Κοινοποίησε το απόγευμα στο Instagram ένα selfie βίντεο, όπου ενώ χιονίζει φαίνεται έτοιμος να βουτήξει στη θάλασσα.
«Χωρίς λόγια» σχολίασε ο ίδιος στην ανάρτησή του, με τα σχόλια των followers και των θαυμαστών του να τον επιβραβεύουν για την τόλμη του.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.