Finos Film : Viral βίντεο για την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Η Finos Film έφτιαξε ρομαντικό βίντεο για την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Με σκηνές από αγαπημένες ελληνικές ταινίες με Βουγιουκλάκη, Καρέζη, Λάσκαρη, Βουτσά.
Η Finos Film έφτιαξε ρομαντικό βίντεο για την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Με σκηνές από αγαπημένες ελληνικές ταινίες με Βουγιουκλάκη, Καρέζη, Λάσκαρη, Βουτσά.
Αγαπησιάρικα αποσπάσματα από τις ταινίες «Η Ψεύτρα», «Η Νύφη το’Σκασε», «Το Κλωτσοσκούφι», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Αγάπη για Πάντα», «Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια», «Δεσποινίς Διευθυντής» και «Ένα Κορίτσι για Δύο».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας