Άτυχος στάθηκε ο Κώστας Μανωλάς στο παιχνίδι της Νάπολι με την Τζένοα αφού αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στον αστράγαλο και θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.
Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έγινε αλλαγή στο 67ο λεπτό του αγώνα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν για απουσία λίγων ημερών από τις προπονήσεις των «παρτενοπέι».
Κάτι που σημαίνει ότι ο Τζενάρο Γκατούζο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μανωλά για δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, αυτό του πρωταθλήματος κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά και τη ρεβάνς με την Αταλάντα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.