Βαθμολογία : Δεν… βλέπουν τον Ολυμπιακό, στο +11 από την ΑΕΚ, «άναψε» η μάχη για τη δεύτερη θέση
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν στο 2-2 στο μεταξύ τους ντέρμπι και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο -11 από τον Ολυμπιακό, με τους «ασπρόμαυρους» και τον Άρη να είναι στο -12.
Στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Superlague, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία και στο 2-2 χάνοντας έδαφος στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη τους επί του Ατρομήτου έχουν αποκτήσει διψήφια διαφορά από τους διώκτες τους, όντας στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ, και στο +12 από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη που ισοβαθμούν στην τρίτη θέση.
Ο Παναθηναϊκός (31β.) παραμένει πέμπτος μετά τη νίκη του επί του ΟΦΗ, ενώ την πρώτη εξάδα, που οδηγεί στα πλέι-οφ, κλείνει ο Αστέρας Τρίπολης με 27 βαθμούς.
Στη μάχη της… ουράς η Λαμία είναι τελευταία έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς, έναν λιγότερο από την προτελευταία Λάρισα, με τους «βυσσινί» να έχουν 8.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.