Με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν «υπάρχουν πολύ ευρύτερα περιθώρια για πολιτική συμφωνία», δήλωσε η Καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν «ανακουφίστηκε» από την εκλογή του.
Η κυρία Μέρκελ αναφέρθηκε ενδεικτικά στα εκτελεστικά διατάγματα, τα οποία ο νέος Πρόεδρος έχει ήδη ξεκινήσει να εκδίδει. Η συνεργασία στους διεθνείς οργανισμούς, όπως στον ΠΟΥ ή την Συμφωνία των Παρισίων για το Κλίμα, είναι και πάλι εφικτή, πρόσθεσε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας