Μετά την ήδη γνωστή απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, τώρα προστέθηκε και το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη στο απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (21/1) ματς με τη Χίμκι για την 21η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Έλληνας σέντερ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο στη σημερινή προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τη ρωσική ομάδα. Την Πέμπτη (21/1) θα γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του.
Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η ζημιά στο γόνατο του Παπαγιάννη, ενδεχομένως θα χάσει και τα επόμενα παιχνίδια των «πρασίνων» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (27/1) και Βαλένθια (29/1).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι Χιούστον Ρόκετς των Αλπερέν Σενγκούν και Κέβιν Ντουράντ είναι σύμφωνα με τους Αμερικάνους η τελευταία ομάδα που μπήκε στο... κυνήγι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Χρήστος Τζόλης νίκησε τον Κωνσταντίνο Καρέτσα στο τελευταίο τους ματς, με τους δύο Έλληνες διεθνείς μάλιστα να βάζουν στοίχημα για το ποιος θα έχει τις περισσότερες ασίστ στο τέλος της σεζόν.