Παιχνίδι λαθών χαρακτήρισε αυτό της Τούμπας ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε ότι ο δυνατός άνεμος επηρέασε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA:
Για το παιχνίδι: «Είναι ένας βαθμός που πρέπει να δεχθούμε. Στο α’ μέρος ήμασταν η ομάδα με τις ευκαιρίες. Ήταν ένα ματς με πολλά λάθη και όχι καλά παιγμένο.
Τα λάθη ήταν αναπόφευκτα και για τις δύο ομάδες και λόγω του ανέμου. Ο αντίπαλος μας ανάγκασε σε λάθη, όπως και εμείς τον αναγκάσαμε σε λάθη. Παίξαμε με ισορροπία και τα λάθη ήταν αρκετά»
Για τις στατικές φάσεις: «Σήμερα τα λάθη ήταν πολλά και από τον αέρα, ήταν πολύ δυνατός ο άνεμο. Για αυτό και οι στατικές φάσεις ήταν πολλές και από τις 2 ομάδες».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,