Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καπιτώλιο : Πάρτι και χορούς είχε στήσει η οικογένεια Τραμπ, λίγο πριν τα επεισόδια

Καπιτώλιο : Πάρτι και χορούς είχε στήσει η οικογένεια Τραμπ, λίγο πριν τα επεισόδια

Παρακολουθούσαν τη συγκέντρωση των οπαδών του Τραμπ έξω από το Καπιτώλιο και... χόρευαν.

Για άλλη μια φορά φανερώνεται ο απίστευτος κυνισμός του Ντόναλντ Τραμπ και της οικογένειάς του: την ώρα που οι οπαδοί του προέδρου των ΗΠΑ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, αυτοί διασκέδαζαν και… χόρευαν σε πάρτι.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει τι ακριβώς έκανε η οικογένεια Τραμπ την ώρα που γραφόταν μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία των ΗΠΑ. Το βίντεο εικάζεται ότι τραβήχτηκε λίγο πριν την ομιλία του ίδιου του Ρεπουμπλικανού προέδρου, κατά την οποία προέτρεψε τους υποστηρικτές του να μπουν μέσα στο κτίριο του Καπιτωλίου.

Στις τέντες που είχαν στηθεί κοντά στον χώρο της συγκέντρωσης, ο Τραμπ και η κόρη του Ιβάνκα παρακολουθούν ανέκφραστοι στην τηλεόραση τα απίστευτα σκηνικά που έλαβαν χώρα.

Αυτό που εξοργίζει, όμως, είναι η στάση του Ντόναλντ (Ντον) Τραμπ Τζούνιορ – που τραβούσε το βίντεο – και της συντρόφου του, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Οι δύο τους, λοιπόν, εμφανίζονται μες στην καλή χαρά να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής και να γελάνε.

Στο πάρτι ήταν παρόντες και ο άλλος γιος του Τραμπ, Έρικ, καθώς και στενοί συνεργάτες του, όπως ο επικεφαλής του προσωπικού του Λευκού Οίκου, Μαρκ Μέντοουζ.

Δείτε το βίντεο:

Ο Τραμπ ενθάρρυνε τους υποστηρικτές του να κάνουν «ντου» στο Καπιτώλιο

Λίγο στιγμές αργότερα, ο Τραμπ ανέβει στη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Ellipse της Ουάσιγκτον για να εκφωνήσει την ομιλία του, κατά την οποία ουσιαστικά ώθησε τους υποστηρικτές του να εισβάλουν στο Καπιτώλιο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε από τους υποστηρικτές του να «πολεμήσουν» και να «πάρουν πίσω τη χώρα».

«Μετά από αυτό, θα κάνουμε μαζί πορεία και θα είμαι μαζί σας. Θα μπούμε μέσα στο Καπιτώλιο. Δεν θα πάρετε ποτέ πίσω τη χώρα μας με την αδυναμία, πρέπει να δείξετε πυγμή και να είστε δυνατοί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, βέβαια, μετά τις εικόνες χάους που εκτυλίχθηκαν εντός του Καπιτωλίου, ο Τραμπ έκανε… κωλοτούμπα και ζήτησε από τους υποστηρικτές του να σταματήσουν, ενώ υποσχέθηκε μια ομαλή μετάβαση της εξουσίας.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024