Ο κοροναϊός συνεχίζει και πλήττει την παγκόσμια κοινότητα με τον αθλητισμό και το να χτυπιέται όλο και περισσότερο από την πανδημία η οποία δείχνει αυτή να καλπάζει… Η Γιουβέντους είναι η τελευταία ομάδα από το υψηλό επίπεδο που ανακοινώνει ακόμη ένα κρούσμα, με τον Ματάις Ντε Λιχτ να βγαίνει θετικός.
Η ομάδα του Τορίνο πέρασε από τα απαιτούμενα πλέον τεστ, με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να φέρνει θετικό τεστ και να μπαίνει απευθείας σε καραντίνα.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους πέρασαν από δεύτερα τεστ για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο άλλο κρούσμα, ωστόσο όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, με τους «μπιανκονέρι» πάντως να αναμένεται να περάσουν μέσα στην εβδομάδα από νέα τεστ.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.