Συναγερμός σήμανε στην ΑΔ Βοιωτίας λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα όταν ειδοποιήθηκε, για τον εντοπισμό πτώματος στην άκρη των σιδηροδρομικών γραμμών, κοντά στο σταθμό της Θήβας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 55 ετών.
Πιθανότατα ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του να διασχίσει τις γραμμές του τρένου παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία, σύμφωνα με το tvstar.gr. Τη σωρό του εντόπισε μηχανοδηγός άλλης αμαξοστοιχίας όπου και ενημέρωσε την αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της αστυνομικής διεύθυνσης όπου διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος και την ταυτότητα του θύματος.
Η σωρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.