Στο Ντουμπάι, όπου θα λάβει μέρος τις επόμενες ημέρες στο 500άρι τουρνουά της WTA, βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη.
Το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) μάλιστα η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας έμαθε την αντίπαλό της στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Πρόκειται για την Αναστασία Ποτάποβα, Νο. 101 στην παγκόσμια κατάταξη.
Η 19χρονη θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη για το 2021, ενώ το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί είτε την Τετάρτη (7/1), είτε την Πέμπτη (8/1), ανάλογα με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσουν την Τρίτη οι διοργανωτές.
Εάν η Μαρία Σάκκαρη καταφέρει να προκριθεί, στον δεύτερο γύρο θα παιξει πιθανότατα με την Κόρι Γκοφ. Εαν αποκλείσει και την Αμερικανίδα, είναι πολύ πιθανό να πέσει στην Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα. Στα προημιτελικά ο δρόμος της Μαρίας διασταυρώνεται με αυτόν της κορυφαίας του ταμπλό και νικήτριας του Αυστραλιανού Οπεν του 2020, Σοφία Κενίν.
Στο ίδιο μισό με την Σάκκαρη βρίσκονται επίσης οι Αρίνα Σαμπαλένκα και Ελενα Ριμπάκινα, ενώ από την άλλη πλευρά ειναι οι Ελίνα Σβιτόλινα και Καρολίνα Πλίσκοβα, τις οποίες μπορεί να συναντήσει μόνο στον τελικό.
Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση, η Ελλάδα επικράτησε της Ιταλίας με 15-13 και είναι στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τρίτη φορά στην ιστορία της.
Όντεντ Κάτας και Γουίλ Ρέιμαν μίλησαν για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 19:15) και εκθείασαν τις δυνατότητες των ερυθρόλευκων ως ομάδα.
Ο Λεβαδειακός πέρασε σαν… σίφουνας από το Αγρίνιο και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα του στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας εννιά βαθμούς από τον πέμπτο Παναθηναϊκό