Διαφορετικά θα κινηθούν σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι συρμοί του μετρό, του ΗΣΑΠ και του τραμ καθώς τα δρομολόγια είναι μειωμένα και σταματούν νωρίτερα.
Έτσι, στις 22:20 θα ξεκινήσει το τελευταίο δρομολόγιο του ΗΣΑΠ, σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τον Πειραιά με προορισμό την Κηφισιά (γραμμή 1), ενώ από την Κηφισιά με προορισμό τον Πειραιά το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι στις 22:20.
Στη γραμμή 2 του Μετρό το τελευταίο δρομολόγιο από Ανθούπολη προς Ελληνικό θα είναι στις 22:43 και από Ελληνικό προς Ανθούπολη στις 22:38. Όσον αφορά τα δρομολόγια της γραμμής 3 από Νίκαια προς Αεροδρόμιο θα είναι στις 22:01 και από Νίκαια προς Πλακεντία στις 22:41. Ακόμη τα τελευταία δρομολόγια από Αεροδρόμιο προς Νίκαια θα είναι στις 22:02 και από Πλακεντία προς Νίκαια στις 22:42.
Αναφορικά με τα τελευταία δρομολόγια του Τραμ έχουν ως εξής: Από Σύνταγμα προς Βούλα στις 21.58 και από Σύνταγμα εως Άγιο Κοσμά στις 22.34. Από Βούλα προς Σύνταγμα στις 21.27 και από Βούλα προς Άγιο Αλέξανδρο στις 23.04.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας