Από βάσκικη νίκη σημαδεύτηκε ο ισπανικός «εμφύλιος» στη Euroleague, στη δύση του 2020. Η Μπασκόνια ήταν πιο ψύχραιμη και τυχερή στα τελευταία δευτερόλεπτα και επικράτησε της Βαλένθια με 71-70.
Με το ροζ φύλλο, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς βελτίωσε το ρεκόρ της σε 8-8. Αντίθετα, η Βαλένθια έπεσε στο 10-7, ωστόσο εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι για τη συμμετοχή στα πλέ οφ της διοργάνωσης.
Ο Πολονάρα πέτυχε το τρίποντο που έδωσε αέρα τριών πόντων στο τελευταίο λεπτό στη Μπασκόνια με το σκορ στο 68-68, ο Χέρμανσον μείωσε με δύο εύστοχες βολές, αλλά ο Κάλινιτς δεν είχε χρόνο στο φινάλε για μία αξιοπρεπή επίθεση, με ρεαλιστικές πιθανότητες επιτυχίας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.
Η Ίντερ εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες που είχαν Μίλαν και Νάπολι και με μια μεγάλη ανατροπή στο Κόμο (4-3), ξέφυγε με 9 βαθμούς από τη 2η θέση και επί της ουσίας αγκάλιασε το πρωτάθλημα.