Δεν τα κατάφερε ο 52χρονος κυνηγός από τους Δομιανούς Ευρυτανίας και κατέληξε πριν εισαχθεί στη ΜΕΘ Λαμίας, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένος μετά το βαρύτατο τραυματισμό του στο κυνήγι από τον ίδιο του τον αδελφό.
Σε μια βολή του 53χρονου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην Ασφάλεια Καρπενησίου, η σφαίρα εξοστρακίστηκε χτυπώντας τον 52χρονο στο κεφάλι λίγο πιο πάνω από το μάτι. Η βολίδα του προξένησε βαρύτατη εγκεφαλική βλάβη και οι γιατροί στο ΓΝ Καρπενησίου όπου και μεταφέρθηκε, τον διασωλήνωσαν και τον έστειλαν για εντατική παρακολούθηση στη ΜΕΘ Λαμίας.
Όπως αναφέρει το lamiareport πριν μπει στη ΜΕΘ o 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος φίλους και γνωστούς.
Το δυστύχημα έγινε ουσιαστικά κατά την πρώτη ημέρα που επετράπη και πάλι το κυνήγι. Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Καρπενησίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας