Ο Ολυμπιακός, όπως και όλες οι ομάδες, ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, το 2021, που θα μπει σε μερικές ημέρες.
Οι Ερυθρόλευκοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη χρονιά που έρχεται και έδωσαν την υπόσχεση πως θα συνεχίσουν δυνατά και το νέο έτος.
Αυτό θα ξεκινήσει για τον πρωταθλητή Ελλάδας με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 στις 19:30.
«Αυτή η ΟΜΑΔΑ, αυτή η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Θα συνεχίσουμε δυνατά και τη νέα χρονιά!» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με ιδιαίτερη άνεση της ΑΕΚ με 81-67 και θα συναντήσει το Μαρούσι στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ξεχώρισαν οι Βεζένκοφ και Πίτερς με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα.
LIVE: Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.