Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
UEFA : Ειδική αναφορά στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

UEFA : Ειδική αναφορά στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Η UEFA ξεχώρισε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και συμπεριέλαβε την εμφάνισή του κόντρα στη Λάρισα στις κορυφαίες εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε η UEFA αυτό το Σαββατοκύριακο από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση στην ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ με 5-1, καθώς πέτυχε ακόμη δύο τέρματα και έφθασε συνολικά τα 11 σε 11 παιχνίδια, σε μια μοναδική επίδοση.

Με αφορμή την εμφάνιση του Ελ Αραμπί λοιπόν, η UEFA, με ανάρτησή της, αναρωτιέται ποιος από τους 4 παίκτες που ξεχώρισε τα πήγε καλύτερα.

Για την ιστορία, οι άλλοι 3 είναι ο Κεμάρ Ρουφ, ο άγγλος εξτρέμ της Ρέιντζερς, που πέτυχε 2 γκολ στο 3-1 επί της Μάδεργουελ, ο Μπρούνο Φερνάντες, ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είχε 2 γκολ και 1 ασίστ στο 6-2 επί της Λιντς, και ο Κλάας Γιαν Χούντελααρ, ο ολλανδός φορ του Άγιαξ, που έβαλε 2 γκολ στο 4-2 επί της Ντεν Χάαγκ.

Δείτε το ποστάρισμα της UEFA:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024