Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η UEFA ξεχώρισε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και συμπεριέλαβε την εμφάνισή του κόντρα στη Λάρισα στις κορυφαίες εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε η UEFA αυτό το Σαββατοκύριακο από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Ο μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση στην ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ με 5-1, καθώς πέτυχε ακόμη δύο τέρματα και έφθασε συνολικά τα 11 σε 11 παιχνίδια, σε μια μοναδική επίδοση.
Με αφορμή την εμφάνιση του Ελ Αραμπί λοιπόν, η UEFA, με ανάρτησή της, αναρωτιέται ποιος από τους 4 παίκτες που ξεχώρισε τα πήγε καλύτερα.
Για την ιστορία, οι άλλοι 3 είναι ο Κεμάρ Ρουφ, ο άγγλος εξτρέμ της Ρέιντζερς, που πέτυχε 2 γκολ στο 3-1 επί της Μάδεργουελ, ο Μπρούνο Φερνάντες, ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είχε 2 γκολ και 1 ασίστ στο 6-2 επί της Λιντς, και ο Κλάας Γιαν Χούντελααρ, ο ολλανδός φορ του Άγιαξ, που έβαλε 2 γκολ στο 4-2 επί της Ντεν Χάαγκ.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.