Με μία μεγάλη έκπληξη ξεκίνησαν οι προημιτελικοί του League Cup Αγγλίας δίνοντας αρκετές υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας του θεσμού για τις ομάδες από μικρότερες κατηγορίες.
Η Μπρέντφορντ, ομάδα της Championship, επικράτησε με σκορ 1-0 στην έδρα της επί της Νιουκάστλ και προκρίθηκε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, «πετώντας» εκτός συνέχειας την πρώτη ομάδα της Premier League.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 66ο λεπτό του παιχνιδιού ο 22χρονος Άγγλος επιθετικός, Τζόσουα Ντασίλβα, χαρίζοντας τη νίκη στους συμπαίκτες του.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.