ΑΕΚ – Βόλος : Καθαρό πέναλτι, έκλεισαν τα μάτια Σιδηρόπουλος και var
Στο 6ο λεπτό και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ΑΕΚ, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Βόλου έπεσε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Σιμόες, αλλά ο Σιδηρόπουλος και το VAR έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας την οργή του Ουάρντα
Σιδηρόπουλος και VAR έκαναν τα στραβά μάτια στο πέναλτι του Αντρέ Σιμόες στον Ουάρντα!
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στη Ριζούπολη για την 13η αγωνιστική της Superleague, με τους φιλοξενούμενους στο 6ο λεπτό να ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιμόες πάνω στον Ουάρντα.
Ο Αιγύπτιος έπεσε στο έδαφος μετά το μαρκάρισμα του Σιμόες και ζήτησε πέναλτι, αλλά ο Σιδηρόπουλος και το VAR έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Μια απόφαση που εξόργισε τον Ουάρντα, αλλά και τους ανθρώπους του Βόλου, που είδαν τον διαιτητή και τον VARίστα να μην υποδεικνύουν πέναλτι στο μαρκάρισμα του Σιμόες πάνω στον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φάση έγινε όταν το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ της ΑΕΚ, με τον Βόλο στη συνέχεια να γυρίζει το παιχνίδι και να κλείνει το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 2-1.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.