Δεν γίνεται να χάσει τον φετινό τίτλο η Ρέιντζερς. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ προερχόταν από τον αποκλεισμό-σοκ στο Λιγκ Καπ, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στη Μάδεργουελ αλλά στο τέλος κέρδισε με 2-1 και καλπάζει προς την κούπα, έχοντας 10 σερί νίκες.
Η Μάδεργουελ σόκαρε το «Άιμπροξ» μόλις στο 6ο λεπτό καθώς άνοιξε το σκορ με τον Λανγκ και γενικότερα έβαλε πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους για 70 περίπου λεπτά. Η Ρέιντζερς όμως πίεσε ασφυκτικά και ισοφάρισε στο 73’ με όμορφο πλασέ του Ρουφ, ενώ στο 82’ ο Ίτεν με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 2-1. To τελικό 3-1 έκανε ο Ρουφ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς στο 90+4′.
Πλέον η Ρέιντζερς πάτησε στους 50 βαθμούς μετά από 18 παιχνίδια, ούσα φυσικά στην πρώτη θέση και μάλιστα στο +16 από τη Σέλτικ που έχει 34 βαθμούς αλλά και 3 ματς λιγότερα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».