Ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν δήλωσε ότι η Τουρκία θα συνεργαστεί με άλλα κράτη για την ανάπτυξη της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας μετά την επιβολή των αμερικανικών κυρώσεων.
«Με ή χωρίς κυρώσεις»
Οπως σημειώνει το sigmalive.com, επικαλούμενο το Bloomberg και την ανταποκρίτριά του στην Κωνσταντινούπ0λη Μαρία Ζαχαράκη, ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας ανέφερε ότι «με ή χωρίς κυρώσεις, η Τουρκία θα συνεχίσει να προστατεύει τα εθνικά της συμφέροντα, να αναπτύσσει τη δική της αμυντική βιομηχανία και να συνεργάζεται με άλλα έθνη ως κυρίαρχη χώρα».
Ο Καλίν είπε επίσης ότι οι κυρώσεις «δεν θα αλλάξουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να αναπτύξει νέες δυνατότητες στον αμυντικό κλάδο, να αλλάξει τους προμηθευτές της ή να μειώσει την εξάρτησή της από το εξωτερικό».
Ο εκπρόσωπος του Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε ότι η χώρα του επιδιώκει να αναπτύξει πολυμερείς σχέσεις με διαφορετικούς περιφερειακούς εταίρους.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας